Skip to content
Politică

Ponta: Primarii trebuie să accepte că sacul Bugetului Central este gol

Liderul Pro România, Victor Ponta, se arată de partea primarilor nemulţumiţi că nu au mai primit de la guvern sumele promise prin rectificare, dar îi sfătuieşte totuşi să accepte faptul că salcul Bugetului Central este gol.

„Sustin moral demersul Primarilor care au fost intai furati ( la intocmirea Bugetului pe 2019) si apoi mintiti ( ca la Rectificare se dau de la Guvern munti de bani)!

Din experienta politica pe care am acumulat-o sunt acum convins ca primarii si autoritatile locale cheltuie mai eficient si mai responsabil banii publici decat un guvern central!

Dar poate este momentul sa accepte si primarii adevarul – sacul Bugetului Central este gol si plin de gauri / strategia traitului de pe azi pe maine din imprumuturi te duce inevitabil la faliment/ dupa doi ani si jumatate de politici populiste promovate de 3 indivizi ( doi incompetenti si competent dar orbit de ambitii politice nerealiste) dezastrul este doar o chestiune de timp / sa arunci banii doar in speranta ca vei cumpara favorurile oamenilor si ale unor jurnalisti s-a dovedit o crima economica si o prostie politica!

In loc sa ceara bani care nu exista de la un Ministru care promite orice doar ca sa fie popular – primarii ar trebui sa propuna o reforma adevarata a finantelor publice ( centrale si locale)! Altfel se vor scufunda in acelasi timp cu Guvernul Central!”, a scris Ponta pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *