Skip to content
Politică

Ponta, primul interviu după demisie. Dezvăluiri despre adevăratul motiv al plecării subite de la guvern

Luni seară, în emisiunea „Sinteza zilei” de la postul Antena 3,  a fost difuzat primul interviu după momentul demisiei, al fostul premier Victor Ponta acordat jurnalistului Felix Rache.

Interviul inedit a fost difuzat de Mihai Gâdea, luni seară, în emisiunea „Sinteza zilei”.

Vorbind despre umor, Victor Ponta i-a mărturisit lui Rache că fostul său coleg de alianță, Crin Antonescu, are ”un super umor”.

”Cel puțin în politică … nu m-am amuzat cu nimeni cum m-am amuzat cu el în campaniile electorale”, a spus Victor Ponta.

Întrebat despre ”acoperiții din politică”, Victor Ponta a spus că nu Zgonea este ofițer acoperit, ci Lucian Isar, ”care a luat controlul asupra PNL și îmi era frică că îl ia și asupra PSD și am acționat”.

Fostul premier Victor Ponta l-a ironizat și pe candidatul PNL la PMB, Cătălin Predoiu: ”Bucureștiul este locuit de oameni pentru că România este o țară locuită de oameni, cu excepția lui Predoiu …care nu cred că locuiește între oameni”, a comentat amuzat Victor Ponta în emisiunea de la Antena 3.

Întrebat de Felix Rache de ce și-a dat demisia atât de repede din fruntea Guvernului, ”stricând revoluția tinerilor frumoși și liberi”, Ponta a spus că acesta este singurul subiect cu care nu poate să glumească, căci au murit oameni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *