Skip to content
Puterea Știrilor Video

Ponta: Pro România va face parte din viitorul Parlament. Nu am această îngrijorare

Inquam Photos / Octav Ganea

Invitat în studioul „Puterea Știrilor”, Victor Ponta, candidat pentru Camera Deputaților și președinte Pro România, a precizat că, alături de ALDE, își propun un scor de 9-10% la alegerile parlamentare, „contând cu adevărat în următorul Parlament”.

Acesta a afirmat că în trecut, ALDE și Pro România „au mai avut o experiență electorală, susținându-l pe Mircea Diaconu, obținând în acel moment un procentaj de 9,5”.

„Pro România și ALDE împreună am avut o singură experiență electorală, acum un an, când l-am susținut pe Mircea Diaconu. Pro România și ALDE nu eram împreună, eram aliați în susținerea unui candidat și am luat 9,5%.

Între timp, prin fuziune, cei de la ALDE au venit la Pro România, nu este o alianță de data asta, cred că suntem mai bine organizați și același scor ne propunem. Putem să facem 9-10% și să contăm cu adevărat în următorul Parlament.

Întrebat de posibilitatea de a nu intra în Parlament, Victor Ponta a declarat că „nu are această îngrijorare, fiind sigur că Pro România va face parte din viitoarea conducere”.

Să știți că nu m-am născut deputat și nici nu vreau să mor din funcția de deputat, dar vom intra în Parlament, nu am această îngrijorare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *