Skip to content
Puterea Știrilor Video

Ponta: Pro România va face parte din viitorul Parlament. Nu am această îngrijorare

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Invitat în studioul „Puterea Știrilor”, Victor Ponta, candidat pentru Camera Deputaților și președinte Pro România, a precizat că, alături de ALDE, își propun un scor de 9-10% la alegerile parlamentare, „contând cu adevărat în următorul Parlament”.

Acesta a afirmat că în trecut, ALDE și Pro România „au mai avut o experiență electorală, susținându-l pe Mircea Diaconu, obținând în acel moment un procentaj de 9,5”.

" "
" "

„Pro România și ALDE împreună am avut o singură experiență electorală, acum un an, când l-am susținut pe Mircea Diaconu. Pro România și ALDE nu eram împreună, eram aliați în susținerea unui candidat și am luat 9,5%.

Între timp, prin fuziune, cei de la ALDE au venit la Pro România, nu este o alianță de data asta, cred că suntem mai bine organizați și același scor ne propunem. Putem să facem 9-10% și să contăm cu adevărat în următorul Parlament.

Întrebat de posibilitatea de a nu intra în Parlament, Victor Ponta a declarat că „nu are această îngrijorare, fiind sigur că Pro România va face parte din viitoarea conducere”.

Să știți că nu m-am născut deputat și nici nu vreau să mor din funcția de deputat, dar vom intra în Parlament, nu am această îngrijorare.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *