Skip to content
" "
Politică

Ponta pune din nou paie pe foc: Augustin Lazăr, disperat să blocheze adevărul

facebook.com

Fostul premier, Victor Ponta a reacționat în contextul dat de alegerile prezidențiale din 2009. Fostul lider PSD vede ca fiind necesar înființarea unei comisii  parlamentare de anchetă.

Ponta taxează dur personaje politice precum Raluca Turcan, lider interimar PNL, Vanghelie sau Traian Băsescu, dar este luat în vizor și Augustin Lazăr, procuror general, ce încearcă să compromită aflarea adevărului. Fostul lider PSD  și-a motivat părerea prin expunerea argumentelor pe pagina personală de Facebook.

" "

„1. Nu cred ca se refac alegerile din 2009 dar putem sa aflam mai mult despre implicarea intr-o competitie electorala democratica a unor institutii si persoane care nu au nici dreptul nici atributiile legale de a se implica – si asta este foarte important de stabilit pentru viitoarele alegeri prezidentiale din Romania

2. Nu cred ca se vor stabili responsabilitati penale ( cel putin cat timp Procuror General va ramane Augustin Lazar – cel care face eforturi disperate si abuzive de a bloca aflarea adevarului )/ dar Parlamentul poate sa stabileasca responsabilitati politice si sa actioneze in baza atributiilor sale constitutionale si a legitimitatii date de catre votul popular

3. Singura persoana profund imorala in aceasta poveste este tocmai Raluca Turcan ( cea care pare ca detine acelasi numar de neuroni cu Vanghelie) / pentru ca desi in 2009 Doamna Turcan era membra PDL si il sustinea oficial pe Traian Basescu azi este sefa PNL ( ce jenant) – ori PNL a sustinut oficial in 2009 si candidatura lui Mircea Geoana in turul al doilea si ideea ca alegerile au fost fraudate ( Crin Antonescu fiind cel mai vehement in acest sens)!
Sper ca saptamana viitoare sa pot vota aceasta Comisie si sa treaca la aflarea adevarului cat mai repede.”

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *