Skip to content
Politică

Ponta râde de tehnocrați: Sunt singurii fericiți după participarea României la Euro 2016

Fostul premier Victor Ponta a ironizat declarația președintelui FRF Răzvan Burleanu, spunând că refectă foarte bine mentalitatea noastră mioritică. 

„Intram in perioada de analiza si cat mai curand posibil vom anunta deciziile in urma acestei analize. Avem nevoie de aceasta perioada de analiz. In mod cert vor exista schimbari. Vom analiza nu numai prezenta la acest turneu final, ci si perioada de calificare si tot ceea ce inseamna viitorul fotbalului romanesc. Trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca aceasta prezenta la Campionatul European este o performanta”, a declarat Razvan Burleanu, pentru DolceSport.

Mai mult, acesta a spus că tehnocrații sunt singurii care au avut de câștigat după participiarea României la Euro 2016, aceștia uitând”de inundatiile si distrugerile din tara”.

Pai daca asta e mentalitatea noastra mioritica, exprimata chiar de Presedintele FRF, ce sa ne mai plangem?!?
Nu vreti sa publicam lista cu cei care se bucurau cand a ajuns Gica Popescu in inchisoare , pe principiul ca in tara noastra puscaria rezolva toate problemele?!?
Ps – oricum, exista si romani fericiti !!! membrii Guvernului de tehnocrati sunt singurii care au avut de castigat dupa aceasta participare a Romaniei CE 2016 – au facut vizite prelungite in Franta , poze cu jucatorii si a uitat toata lumea de inundatiile si distrugerile din tara ( la care ei ar fi trebuit sa fie prezenti si implicati)! Buna treaba cu „Guvernul Meu”!”, a scris Ponta, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *