Skip to content
Politică

Ponta răspunde interpelării senatorului PSD:„ Nu mi-am omorât tatăl”

Victor Ponta, aflat la Târgu Jiu, a făcut câteva declarații despre scandalul cu ofițerul acoperit. Premierul a făcut referire la o acuzație făcută de senatorul Valer Marian.

„Traian Băsescu a invocat acuzațiile senatorului Valer Marian și a spus că nu am răspuns la ele. Vreau să vorbesc aici de față cu familia mea politică. Am crezut că nu trebuie să discut despre acest lucru. Domnul Valer Marian nu a spus doar că am fost ofițer acoperit. A zis și că mi-am omorât tatăl. Vreau să știți că tatăl meu a murit de cancer în 1992. Orice om care ne privește acum se gândește la un părinte pe care le-a pierdut. Eu înțeleg să nu răspund la astfel de acuzații. Eu cred că politica nu este făcută doar din mizerii. Când suntem loviți cu astfel de arme… devenim mai puternici”, a zis Victor Ponta miercuri la Târgu Jiu.

În septembrie 2013, Valer Marian depunea la Parlament o interpelare pentru Victor Ponta. Într-una dintre întrebările vizate, senatorul făcea referire la calitatea de ofiţer acoperit a actualului prim-ministru.

5 comentarii la “Ponta răspunde interpelării senatorului PSD:„ Nu mi-am omorât tatăl”

  1. Ne-am saturat de mizerii si de improscarile acestea cu noroi intre oamenii politici! Tara nu isi va reveni din acuze nefondate si jigniri! Rusine domnule Basescu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *