Skip to content
Politică

Ponta, reacție după sondajul IMAS: Diaconu nu e o marionetă care face blaturi ca Dăncilă

" "

Liderul PRO România, Victor Ponta, a reacționat după sondajul IMAS care îl pasa pe candidatul susținut de partidul său și de ALDE, Mircea Diaconu, pe locul II în intenția de vot pentru alegerile prezidențiale.

„Mircea Diaconu este singurul adversar ADEVARAT pentru Klaus Iohannis – este UN OM – nu o marioneta care face blaturi ca Viorica Dancila – nu un baiat imbogatit din fonduri europene care se sperie in 24 de ore cand i se arata “pisica” !

" "
" "

Imi doresc sa avem in turul al doilea al Alegerilor Prezidentiale cu adevarat doi competitori (nu un blat facut prin spatele romanilor) / cine este multumit de Sistem si de ceea ce s-a intamplat in ultimii 5 ani in Romania il poate vota pe Klaus Iohannis/ cine vrea o schimbare adevarata, un Presedinte cu adevarat independent de partide politice il voteaza pe Mircea Diaconu/ va fi o competitie ADEVARATA – nu un blat ordinar!

Fac un apel la toti cei 5.2 milioane de romani care mi-au acordat votul lor in 2014 – votati pe 10 si pe 24 Noiembrie cu Mircea Diaconu! Votati UN OM ca dvs – un roman pentru romani!”, scrie Ponta pe Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *