Skip to content
Politică

Ponta, reacție furtunoasă după noile înregistrări: Așa însecenări nici în anii ’50 nu erau

www.nineoclock.ro
" "

Pe fondul noilor unei noi înregistrări prezentate la un post de televiziune de către fostul deputat PSD Vlad Cosma, Victor Ponta, un personaj pomenit în dezvăluire, a ieșit în față.

În materialul prezentat de fratele Andreei Cosma se aude cum procurorul Mircea Negulescu îi dictează lui Vlad Cosma ce să scrie și să semneze în denunțul din dosarul Tony Blair. Fostul prim-ministru a declarat miercuri seară că nu este uimit de fabricarea probelor, ci de preluarea informațiilor false de către presă.

" "
" "

„M-a șocat nu faptul că fabricau probe. În sepembrie 2016 este momentul în care trebuia să se decidă dacă voi candida sau nu la Parlament, dacă voi face sau nu campanie pentru PSD. (…) M-a șocat cum au preluat unii de la presă niște minciuni atât de evidente. În februarie l-am chemat pe Blair să-mi fac campanie când eu mi-am făcut campanie la Tg-Jiu. Adică toți din Tg-Jiu votau ce spune Blair. Nu că falsificau probe m-a șocat, asta o știam de un an și jumătate, știam dar nu aveam cum sa demonstrez. Credeți că oamenii ăia știu ceva școală?”, a afirmat Victor Ponta, conform DCnews.ro.

Fostul șef al Executivului continuă: „Eu am avut noroc, am ajuns în justiție cu judecători ce au citit ce e în dosar și i-au dat în cap cu dosarul lui Portocală și Savu.

Blair s-a văzut cu Ungureanu care era premier, a fost la ambasada Marii Britanii, a fost la Universitate. Totul ca să voteze cei din colegiu din Tg-Jiu. E o poveste pentru proști.

Știau că nu li se întâmplă nimic. Și astăzi seară, dacă mă întrebați pe mine, tot nu li se întâmplă nimic. Ei cu asta se ocupau”.

„Așa însecenări nici în anii ’50 nu erau. Și ăia erau mai deștepți”, a catalogat Victor Ponta ultimele înregistrări, adăugând că „acesta e nivelul oamenilor pe care doamna Kovesi îi clasifică de elită”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *