Skip to content
Politică

Ponta, reacție la cald după ședința CEx: Niciodată în politica noastră nu a fost așa o prăpastie

www.flux24.ro

Fostul premier Victor Ponta, într-o postare pe pagina de Facebook, trage linie și expune concluziile personale privitoare la criza politică a momentului, fără a ezita să îl atace pe Liviu Dragnea.

În acest sens, Victor Ponta, sub forma unui scenariu, împarte episodul în „două reprize”, implicit două concluzii, la final precizând că „niciodată în politica noastră nu a fost așa o prăpastie între ce au promis niște oameni și ce au făcut ; poate doar la Băsescu ( inventatorul și modelul lui Dragnea) ! Mare păcat!”, potrivit postării de pe Facebook

Dupa ce ca avem circ in loc de guvernare – avem circ pe reprize :
Repriza 1 – Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti soldati ai “Cartelului de la Teldrum” – Mihai Busuioc, Sevil Shaideh si Razvan Cuc (actiunea DNA este doar un pretext total neinspirat) / a ramas Carmen Dan ca ultima reduta a “Cartelului” / Rovana Plumb este victima colaterala pentru ca oricum Dragnea nu avea de gand sa se lupte pentru ea ( si nici macar pentru fondurile europene care vor fi gestionate de al 4 lea ministru in mai putin de un an – ce iresponsabilitate!!!).
Repriza 2 – daca in locul acestora ( mai ales SGG si MDRAP) Tudose rezista si nu pune alte slugi credincioase ale lui Dragnea atunci schimbarea este importanta – o sa vedem maine
Concluzie 1 – inca o data s-a vazut ca cine se bazeaza la nevoie pe ajutorul lui Dragnea are pana la urma soarta cruda a lui Vali Preda si a multor altora – “Daddy” se salveaza intotdeauna doar pe el ( in special imi pare rau pt Sevil dar cred ca trebuia sa se astepte la asta) / iar idealistii si naivii gen Liviu Plesoianu au avut inca o dovada ca asa zisa lupta a lui Dragnea cu “Sistemul” este doar o uriasa pacaleala!
Concluzie 2 – membrii CEX al PSD s-au comportat iar halucinant jucand in scenariile scrise de Dragnea si au cazut in ridicol la final / sa supui la vot demisii e de cascadorii rasului – dupa acel vit sa isi dea totusi demisiile e de cascadorii plansului / majoritatea celor de acolo ii cunosc, imi sunt prieteni si ii respect – nu ii inteleg cum participa la asemenea mascarada !
Concluzia finala : si eu si multi romani am votat PSD in Decembrie 2016 pentru cu totul si cu totul altceva! Niciodata in politica noastra nu a fost asa o prapastie intre ce au promis niste oameni si ce au facut ; poate doar la Basescu ( inventatorul si modelul lui Deagnea) ! Mare pacat!”, a spus Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *