Ponta, reacție la ultimul sondaj privind intenția de vot la prezidențiale

Victor Ponta a reacționat la ultimul sondaj dat publicității de Avangarde, care îl dă pe premier câștigătorul alegeriloe prezidențiale.

Acesta a declarat că singurul sondaj important este cel de pe 16 noiembrie.

„Vreau să vă zic ceva, evident că văd și eu sondaje și sondaje bine făcute, ca acesta, însă singurul sondaj care va fi important e cel de e 16, după ora 21. Ceea ce e important este faptul că din ce în ce mai mult se întâmplă un lucru: e clar că vom fi în turul II un candidat care reprezintă ceea ce au fost acele idei ale USL, chiar dacă nu mai există, adică schimbarea regimului Băsescu, iar în cealaltă parte, candidatul lui Băsescu. Că se numește Iohannis, Udrea sau Predoiu, nu e o diferență decât de nume. Bătălia se dă cu aceleași arme cu care se dădea în 2004, 2009 și așa mai departe. 

Ei apără statul de drept de parcă statul de drept e ceea ce reprezintă Blaga, Udrea și ceilalți. Vom vedea dacă vrem o schimbare sau vor să continue mandatul lui Băsescu cu oricare candidat ar fi acesta. Am spus faptul că până la turul I, ceea ce vedem e o bătălie între cine e mai pro-Băsescu. Iohannis, care a sărit să spună că a fost o greșeală că l-am suspendat?  E mai pro-Băsescu dna Udrea? Sau dna Macovei?

E o bătălie între ei, cine e de fapt următorul Băsescu, la asta am vrut să mă refer oricare va intra în turul II va avea  sprijinul mass-media și propagandei băsiste. Pe mine nu mă îngrijorează că Băsescu se bagă în campanie. Foarte bine că se bagă în campanie, că sunt candidații săi Iohannis și Udrea și Macovei, cu un grad mai mare sau mai mic de apropiere.

Singurul lucru care mă îngrijorează este că interesele importante ale României, văd metodele din 2004 și 2012 ale lui Băsescu preluate de dnu Blaga și Iohannis Plângeri la toate ambasadele, scrisori la dnul Juncker să nu ne dea comisar european…Strigă toți fraudă la alegeri, dar nici n-am început alegerile”, a declarat Ponta.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: