Skip to content
Politică

Ponta, reacție tranșantă privind subiectul familiei în campania prezidențială

Prezidentiabilul PSD, Victor Ponta, a explicat pe pagina sa de socializare care este poziția sa privind atacurile legate de familie în cadrul campanizie prezidențiale.

Premierul a făcut aceste precizări, după ce joi, PNL și PSD s-au atacat extrem de dur pe situația familială a lui Klaus Iohannis și respectiv a senatorului PSD, Gabriela Firea.

Citește și: Gabriela Firea îl pune la zid pe Iohannis, după atacurile furibunde lansate de PNL

”Sunt foarte mandru si Fericit de familia mea -nu vorbesc, nu critic si nu sunt de acord ca alt contracandidat ( Iohannis, Udrea sau oricare altul) sa fie atacat in campanie pe tema familiei! Viata sa privata il priveste strict pe omul politic in cauza si nu trebuie sa fie un subiect de dezbatere publica.

Eu personal voi respecta fara exceptie acest principiu oricat de murdare si abjecte vor fi atacurile adversarilor politici (vezi plangerea penala depusa contra sotiei mele de un apropiat al Dlui Iohannis) sau ale unor jurnalisti ( cum sunt cele de ieri la adresa Gabrielei Firea)!”, a explicat Ponta vineri.

3 comentarii la “Ponta, reacție tranșantă privind subiectul familiei în campania prezidențială

  1. Buuuna strategie!Purtatoarea de cuvant,Firuta, improasca noroi prin toate orificiile si „dansul” se deroba de aceste injurii,ba mai mult,se da victima.Conteaza ultima impresie.

  2. haideti terminati cu vrajeala electorala doamna firea vb de familie care s-a maritat imediat dupa ce a murit rasvan vroia sa zica altceva dar nu mai conteaza ce atatea speculatii sa il intervievati pe ponta sau se merge pe premiza si publicitatea negativa tot publicitate este????????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *