Skip to content
Politică

Ponta, RECLAMAT la Parchetul General împreună cu alți doi miniștri

Victor Ponta, Titus Corlatean și Bogdan Stanoevici s-au ales cu o plângere penală în urma haosului procesului electoral din diaspora.

Monica Macovei a declarat că a depus o pangere penala si un denunt penal prin care solicita anchetarea de urgență a  premierului si a ceor doi ministri, dar și a presedintilor sectiilor de votare din diaspora.

„Astăzi am depus la Parchetul General o plângere penală și un denunț penal prin care solicit anchetarea de urgență și în mod independent a următorilor Victor Ponta, Titus Corlățean, Bogdan Stanoevici, președinții secțiilor de votare din străinătate pentru următoarele infracțiuni: 385 Cod Penal- impiedicarea exercitarii dreptului de vot, abuzul in serviciul și neglijenta in serviciu.

Pentru toate persoanele implicate in obstrucționarea exercitarii dreptului la vot pentru ca s-a impiedicat dreptul la vot, cu totii am vazut dovezile publice”, a declarat Macovei.

3 comentarii la “Ponta, RECLAMAT la Parchetul General împreună cu alți doi miniștri

  1. Ce femeie penibila e Macovei asta … Atata stie ea, sa uzeze de forta aparatului represiv al statului, procurorii, ca sa isi bage la puscarie opozantii …

  2. Dupa , vajaiala din campanie–acum , potolita—a constatat ca mustul , a devenit tulburel—si a intrat pe excitatia ( curentul folosit pentru alimentare bobinelor ) din anul 2012 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *