Ponta, replică la declarațiile liderilor USR și REPER care i-au cerut demisia

Victor Ponta
Sursa foto: Victor Ponta / Facebook

Actualul consilier onorific și fost premier, Victor Ponta, într-o postare pe Facebook, răspune liderilor USR și REPER, Cătălin Drulă și Dacian Cioloș, care i-au cerut prim-ministrului Ciolcau să îl demită, după declarațiile făcute de acesta referitor la transferul răniților în exploziile de la Crevedia la spitale din străinătate, apreciate de cei doi ca fiind inacceptabile.

În replică, Victor Ponta spune că: „Drula, Vlad Voiculescu, Ciolos si toată gașca lor de hoți și incompetenți ar trebui să fie la închisoare deja”.

„Au venit la guvernare pe cadavrele tinerilor de la “Colectiv” și au facut ZERO paturi pentru arși – ba chiar au facut plângeri penale contra doctorilor de la “Urgență – Floreasca” care încercau să facă o Secție modernă! Ei știu să ia banii românilor și să îi dea în Străinatate, la tot felul de “stăpâni” ai lor; cu banii plătiți către spitale din Străinatate în ultimii 8 ani se puteau face secții de arși în toate marile centre medicale din România – și NU s-au facut din cauza celor ca Drulă și Cioloș! Acum Ciolacu trebuie să se lupte cu ce au lăsat ei – vorbe goale și acuzații! Dacă le spun adevărul se supară – așa că o să-l mai spun! NU am vorbit și NU vorbesc acum în calitate de consilier al cuiva – doar de cetățean sătul de acești “vânduți” care ne dau lecții și, de fapt, ne iau banii și ne omoară”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

 

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: