Skip to content
Politică

Ponta, replică pentru Băsescu. „Ori e nebun ori minte. Când se trezește din somn facem ceremonia”

Victor Ponta a declarat astăzi că i-a solicitat președintelui Traian Băsescu să fixeze ceremonia pentru învestirea lui Darius Vâlcov în funcția de ministru joi între orele 9-12:00.

Cât despre faptul că președintele a declarat că premierul nu dorește să își asume nominalizarea, Ponta a declarat:

„Domnul Băsescu ori minte, ori e nebun. I-am trimis în scris sub semnătură de două ori nominalizarea dlui Vâlcov. De asemenea, cred că a putut să vadă că am fost azi la Chișinău și am ajuns mai târziu decât era programat. Acum, tot circul pe care îl face se înscrie în linia Băsescu-PDL-PNL, pentru că ei se ocupă cu circul. Eu i-am trimis o adresă acum cinci minute ca mâine dimineață între orele 9-12:00, când se trezește din somn, să pună ceremonia la care eu voi participa. Nu pot înainte de 12 pentru că am o întâlnire. Nu știu ce consideră Băsescu dubios la activitatea dlui Vâlcov de când era primar, pentru că el era primar al PDL pe vremea când Băsescu conducea PDL.

4 comentarii la “Ponta, replică pentru Băsescu. „Ori e nebun ori minte. Când se trezește din somn facem ceremonia”

  1. Dottore daca iti pui mintea cu Psycho vei pati ca la celebra intalnire de la Cotroceni in care te uitai pe pereti si nu stiai ce ti se intampla!
    oricum esti o nulitate pe care tot sistemul se chinuie s-o cocoteze in scaun dar fara succes!!!

  2. In fiecar e zi PM ne demonstreaza cat de prost crescut este,cata responsabilitate detine,cat respecta institutiile statului.Acest personaj sinistru vrea sa fie presedinte?

  3. Sper ca in decembrie 2014 sa scapam de ac. vremelnic VVP, un .individ obraznic, lipsit de cel mai elementar bun simt. Ponta crede ca a fi demnitar inseamna doar plimbari, haine scumpe si aroganta fara temei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *