Skip to content
Politică

Ponta, replică pentru șeful PPE. Veste proastă pentru Iohannis

Candidatul PSD-UNPR-PC Victor Ponta a comentat afirmația făcută de președintele PPE Joseph Daul, potrivit căreia partidele afiliate familiei populare europene trebuie să îl susțină pe Klaus Iohannis în turul al doilea al prezidențialelor.

“Reiterez importanța mobilizării alegătorilor de centru-dreapta atât în România cât și în străinătate pentru a-l sprijini pe Klaus Iohannis. De asemenea este crucial ca problemele ridicate de către candidații celorlalte partide membre PPE să fie abordate de către Klaus Iohannis în etapa finală a acestor alegeri. Valorile pentru care Klaus Iohannis și partidele noastre membre s-au luptat în această campanie sunt comune pentru toți membrii familiei noastre politice și trebuie să avem grijă ca toate aceste valori să meargă mai departe. Partidele membre PPE din România, PDL, PNL, PMP, UDMR și PNȚCD – partidele de centru – dreapta trebuie să rămână unite dacă vrem să câştigăm pe 16 noiembrie”, afirmă Daul.

În replică, Victor Ponta spune că partidele afiliate PPE din România nu vor respect acest ordin.

„Este un ordin pe care nu îl vor respecta cei din PPE din România. Standardele nu sunt stabilite de PPE, ci de principii și valori europene. Asta nu înseamnă că în România trebuie să fie numai cine spune domnul Daul”, a afirmat Ponta.

1 comentariu la “Ponta, replică pentru șeful PPE. Veste proastă pentru Iohannis

 1. PONTA ESTE UN TRADATOR!
  Nu duce idealurile romanilor spre inalte culmi ale progresului si civilizatiei comuniste.A votat cu dreapta. Ia masuri de dreapta- reducerea CAS, neimpozitarea venitului reinvestit, reducerea TVA, etc. Este un comunist cu fata liberala. TRADARE!

  NU MAI VREAU GUVERNARE „ROSIE”!
  VREAU DEMISIA LUI PONTA SI SA IASA DE LA GUVERNARE!
  Ca presedinte va trebui sa-si dea demisia si sa lase guvernul liberalilor. Daca nu castiga alegerile va ramane premier! NUUUUUU!!!!

  VREAU CA PONTA SA TERMINE CARIERA POLITICA!
  Presedintele trebuie sa iasa din partid si sa nu mai faca politica. Dupa unu ..doua mandate, nu va mai fi o voce importanta in politica. Vezi Iliescu, Constantinescu si in curand Basescu.

  PONTA! ESTI TERMINAT! Pun stampila pe tine!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *