Skip to content
Politică

Ponta, revoltă pe Facebook: Violența, un cancer pentru societate!

www.nineoclock.ro

Fostul premier Victor Ponta a reacționat pe Facebook, după ce un bătrân a fost luat la bătaie de protestatarii din Piaţa Victoriei. Fostul premier susține că cei care igonoră violența sunt cimplici cu agresorul.

În acest sens, redăm postarea fostului premier de pe Facebook

Violenta de orice fel este un cancer pentru societate! Cine tolereaza, incurajeaza, lauda sau ignora violenta in
societate este complice cu agresorul si la fel de vinovat.

Gestul prin care un batran a fost lovit ieri in Piata Victoriei este deplorabil si de neiertat/ nu stiu exact ce s-a intamplat , daca si el a fost violent e vinovat in egala masura dar nu raspunzi in acelasi fel!

L-am criticat si condamnat public din convingere pe prietenul meu Mirel Palada cand a raspuns violent intr-o emisiune televizata (atunci unii il jeleau pe Mihai Gotiu si altii aplaudau gestul lui Mirel ca pe ceva foarte bun- azi aceiasi farisei au schimbat doar locurile si unii plang de mila batranului lovit iar altii se fac ca nu s-a intamplat nimic )

Violenta trebuie condamnata INTOTDEAUNA si indiferent de persoana agresata sau agresoare! Toti cei care vad doar partea care le convine si o scuza pe cealalta sunt la fel de vinovati ca si agresorul ! Toti cei care speculeaza actele de violenta ca sa obtina capital politic sau mediatic sunt la fel de vinovati ca si agresorul!”, a scris Ponta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *