Skip to content
Politică

Ponta rupe tăcerea: Nu mă înţeleg cu Dragnea!

aktual24.ro
" "

Victor Ponta a declarat miercuri seara la postul de televiziune Romania TV că nu se înţelege cu preşedintele PSD Liviu Dragnea, menţionând că aceasta este strict o problemă personală, care nu trebuie să intereseze pe altcineva.

Mai mult, fostul premier a declarat că nu este mulţumit de stilul de conducere a lui Liviu Dragnea, care nu are obiceiul să se consulte cu nimeni atunci când ia decizii.
Nu o sa auziţi ca o sa zic ceva de rău despre PSD, nici acum, nici peste 10 ani…daca am eu vreo problemă personală cu Dragnea, nu intereseaza pe nimeni altcineva. Nu mă înţeleg cu Dragnea, da este strict problema noastră personală… Eu nu am luat nicio decizie politică fara să mă consult cel puţin cu Dragnea, care era vicepreşedinte executiv, şi cu încă cinci. Dragnea are un stil de conducere mai personal„, a declarat Victor Ponta.

" "

Imi doresc foarte tare sa se ia măsuri sociale şi laud măsurile sociale, dar nu putem să împărţim ce nu avem. Îmi e teamă că împărţim ce nu avem. Nu văd nişte lucruri economice care să-ţi aducă banii cu care să susţii măsurile sociale„, a mai spus Ponta.

La Consiliul European va fi doar Iohannis care va vota ce au decis Germania şi Franta. Deciziile sunt luate, nu ne-a  consultat nimeni si nici nu ne-am spus nicio parere. Singurele ţări care mai conteaza sunt Polonia, Cehia, Slovacia şi Ungaria. Noi în loc să fim alături de ei suntem lângă Germania pentru niste lucruri care ne vor dezavantaja: nu ne vor primi in Euro şi nici nu ne vor pune la masa negocierilor. Problema asta nu pare sa intereseze pe cineva„, a mai declarat fostul ministru Victor Ponta.

În ceea ce priveşte actualul Guvern, Ponta este de părere că Teodor Meleşcanu este cel care a făcut foarte mult din ceea ce ar fi putut să facă:

„Melescanu este ministrul la care tin cel mai mult din actualul Guvern. Cred ca a facut foarte mult din ceea ce trebuia sa faca. Iohannis trebuie tras de maneca de cineva, nu poate sa traga Romania dupa el…o sa fim a 27-a roata la căruţă…si Bulgaria o sa fie inaintea noastra„, a continuat acesta.

„Nu poţi să guvernezi cu miniştri puşi de altcineva, care ascultă de altcineva, cu măsuri pe care, dacă sunt bune, le anunţă partidul, dacă sunt rele şi le ia Grindeanu, cum a fost aia, cu OUG 13. Aia a fost a lui Grindeanu, că a fost rea. Dacă e de măriri, e a PSD. E un lucru care ţine de eficienţă”, susţine Ponta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *