Skip to content
Politică

Ponta rupe tăcerea privind zvonul momentului: negociere cu Blaga și Tăriceanu? EXCLUSIV

nasultv
" "

Fostul premier al României, Victor Ponta, rupe tăcerea privind zvonul momentului. Amintim că preşedintele Senatului şi al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat în urmă cu o zi că este un „fake news” zvonul care circulă de câteva săptămâni, potrivit căruia ar fi negociat cu Vasile Blaga şi Victor Ponta destrămarea actualei coaliţii de guvernare cu PSD şi formarea unei noi majorităţi parlamentare.

În acest context, contactat luni de PSnews.ro, liderul formațiunii politice Pro România a ținut să sublinieze că în ultimele două săptămâni a fost plecat în vacanță și nu a purtat nicio negociere în această perioadă cu vreo personalitate politică.

" "
" "

Însă, ex-premierul a adăugat că ”singura persoană cu care nu se poate discuta este Liviu Dragnea”, neexcluzând astfel varianta în care acesta ar putea sau ar fi putut să negocieze chiar cu Tăriceanu.

”Am fost două săptămâni în vacanță cu familia în afara țării și nu m-am întâlnit cu nimeni din politică în aceasta perioada. Eu susțin că trebuie găsită o soluție politica prin care România sa aibă un Guvern mai bun și mai competent pana la 1 ianuarie 2019. Cum se poate face acest lucru, este responsabilitatea liderilor politici din România – singura persoană cu care nu se poate discuta este Dragnea”, a declarat Victor Ponta pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *