Skip to content
Politică

Ponta rupe tăcerea şi rosteşte NUMELE premierului pe care îl va susţine după alegeri: L-aş vota dacă face alianţă cu…

Fostul prim-ministru Victor Ponta rupe tăcerea şi rosteşte NUMELE premierului pe care îl va susţine după alegerile parlamentare din toamnă.

Deputatul Victor Ponta recunoaște că are un proiect politic personal, iar după alegerile parlamentare va susține din toată inima, cu toată convingerea, unguvern PSD-ALDE”.

" "

„Am un proiect politic personal. În continuare, eu cred că ce am lansat în 2011-2012 – USL – îmbunătățit cu experiența guvernării și cu o nouă alianță PSD-ALDE acela e proiectul de țară în care cred, pe care îl sprijin și care s-a dovedit de succes în ultimii ani. Voi sprijini cu toată inima să fie premier Liviu Dragnea. L-aș vota dacă face alianță cu ALDE. Nu sunt pregătit să fac parte din guvernul Dragnea. Eu cred că PSD-ALDE vor guverna mai bine decât a făcut-o USL, atunci când a fost la guvernare. Susțin din toată inima, cu toată convingerea, guvern PSD-ALDE, condus, evident, de un social democrat, care e normal să fie Dragnea”, a declarat Victor Ponta, marţi seară, prin telefon, la România TV, întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac dacă are un proiect politic personal în acest moment care să fie cuprins și într-un proiect de țară, relatează dcnews.ro.

Întrebat dacă, în cazul în care PSD câștigă alegerile parlamentare, iar președintele Klaus Iohannis refuză să nominalizeze o personalitate din acest partid pentru funcția de premier, crede că ar trebui demarată o procedură de suspendare, Victor Ponta a replicat: „Nu am acea poziție de conducere din care să vorbesc despre ce e de făcut în continuare. Pot avea opinii personale, dar o să le spun la momentul în care va fi cazul”.

1 comentariu la “Ponta rupe tăcerea şi rosteşte NUMELE premierului pe care îl va susţine după alegeri: L-aş vota dacă face alianţă cu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *