Skip to content
Politică

Ponta s-a împăcat cu un vechi prieten. Nu s-a asociat cu „Cartelul lui Escobar de la Teleorman”

wall-street.ro
" "

Chiar dacă i-a respins propunerea de a trânti moțiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu, Eugen Teodorovici pare să nu îl fi dezamăgit foarte mult pe Victor Ponta, acesta ținând să îl felicite public pentru activitatea ministerială în 2012-2015 și pentru curajul de a se opune lui Liviu Dragnea.

Felicitările transmise de Ponta vin cu prilejul zilei de naștere a lui Teodorovici, senatorul PSD care a fost demis din funcția de consilier onorific al premierului Tudose după ce a criticat mai multe măsuri din programul de guvernare PSD.

" "
" "

„Indiferent de faptul ca politica ne duce uneori pe drumuri diferite sunt convins ca pentru viata publica, interesul general si pentru ceea ce a lasat in urma pozitiv guvernarea Ponta prezenta in echipa a lui Eugen a contat foarte mult”, explică Ponta pe contul său de Facebook.

Fostul premier PSD amintește că Teodorovici este ministrul care a reușit o absorbție de 90% a fondurilor europene în perioada 2012-2014 și autorul Codului Fiscal, în perioada în care a deținut funcția de Ministru al Finanțelor.

„A fost curajos si a stat langa mine in Septembrie 2015 cand Liviu Dragnea tot negocia si facea inelegeri cu Presedintele Klaus Iohannis cum sa NU se aplice Codul ( oamenii au uitat dar eu nu)! In 2015 Nicu Banicioiu ( pentru Sanatate ) si Sorin Cimpeanu ( pentru Educatie) au cerut o crestere a veniturilor tuturor salariatilor din aceste domenii cu 25 % – Eugen Teodorovici a fost acel Ministru de Finante care in 2015 a spus imediat ‘DA, se poate, facem, dar sa ne gandim bine si sa ne pregatim bine inainte ca sa fim siguri ca nu ii pacalim pe oameni si ca masura e sustenabila’. Si asa am reusit!

Tare ma bucur pentru el ca in final nu s-a asociat cu „Cartelul lui Escobar de la Teleorman” – nu este din acel film si acea lume”, constată fostul șef al lui Teodorovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *