Skip to content
Alegeri Politică

Ponta s-a răzgândit: cine deschide lista PRO România la europarlamentare

proromania.ro

Fostul premier Victor Ponta, actual lider al formațiunii politice PRO România s-a răgândit: comisarul european pentru Politica Regională, Corina Creţu, va deschide lista pentru alegerile europarlamentare a partidului.

Până acum, Victor Ponta anunțase că el va fi cel care va deschide lista partidului la scrutinul pentru Parlamentul European.

Potrivit acestuia, experienţa pe care Corina Creţu a dobândit-o în Parlamentul României, dar şi în Parlamentul European o recomandă pentru această poziţie.

Ponta a menţionat că şi el se va regăsi pe această listă, dar nu pe un loc eligibil, apreciind că este mai mare nevoie de el în Parlamentul de la Bucureşti, decât la Bruxelles.

Liderul Pro România a ţinut să sublinieze că în mod cert României îi este mai bine în Uniunea Europeană decât în afara ei şi că cei care susţin contrariul trebuie combătuţi.

Credem că apartenenţa la Uniunea Europeană este cea mai mare realizare de după 1989. (…) Cele 17 miliarde de euro cu care România a contribuit din 2007 este mai puţin decât cele 51 de miliarde de euro cât a primit. (…) Pentru România e mai bine în Uniunea Europeană decât în afara ei”, a spus Victor Ponta, într-o conferinţă de presă susţinută la Făgăraş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *