PSnews

Ultima Oră

Ponta, săgeți către Carmen Dan: Am rezolvat cu scara, poate rezolvăm și cu ofițerii până vine Trump

ziaruldeinvestigatii.ro

Fostul premier al României, Victor Ponta, nu se oprește să trimită săgeți către membrii guvernului Grindeanu.

Victor Ponta a postat pe pagina personală de Facebook un video prin le prezintă urmăritorilor săi, faptul că, în sfârșit scările rulante de la aeroportul Otopeni funcționează după o lungă perioadă de timp. Mesajul nu a fost postat la întâmplare, ci după cum a obișnuit, Victor Ponta a mai tras o săgeată îndreptată  spre un membru PSD. De această dată, vizată a fost chiar  ministrul de Interne, Carmen Dan. Fostul lider PSD îi atrage atenția ministrului asupra faptului că aeorportul Otopeni are nevoie de mai mulți angajați ai MAI pentru a evita în acest mod cozile interminabile la care sunt supuși oamenii.

„Yes we can !!! 😂 – dupa 9 luni de zile merge din nou scara rulanta de la Aeroportul Otopeni!
Ma bucur pentru toti cei care intra in tara ( romani sau straini) ca scapa de efortul si umilinta de a urca scarile carand in spinare bagajele.
Acum insa trebuie obligatoriu pasul 2 – o rog public pe Doamna Ministru de Interne sa aloce inca 50 de ofiteri care sa efectueze controlul pasapoartelor. Nu poti cu acelasi numar de oameni sa procesezi din ce in ce mai multi pasageri cu un control din ce in ce mai strict folosind niste computere din ce in ce mai vechi. Si vin si vacantele acum ….
Fac precizarea ca SRI a gasit resurse de personal pentru controlul de securitate / la cei 100.000 de angajati ai MAI sigur mai putem adauga 50 ca sa nu mai stea oamenii la cozi interminabile , sa piarda avionul sau se loveasca de scara rulanta de la „Sosiri”!
Cu vizita Dlui Juncker am rezolvat cu scara – poate ofiterii la control pot fi ajutati inainte sa vina Dl Trump in Romania, ” a scris Ponta pe pagina sa de Facebook. 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi