Skip to content
Politică

Ponta, scenariul care pune capăt poveștii despre ofițerul acoperit

Premierul Victor Ponta a povestit un episod de natură să pună capăt scandalului despre candidatul la Președinție ofițer acoperit.

Acesta a relatat că în urmă cu mai bine aproximativ doi ani, publicația Vocea Rusiei a publicat un articol în care se spunea că Traian Băsescu nu dorește să îl numească pe Ponta premier, însă neavând încotro, o va face, speculând la acea vreme că în cazul în care premierul va ajunge în postura în care este astăzi, Băsescu va spune despre el că este ofițer sub acoperire al unui serviciu român.

„Probabil s-a consultat cu doamna Udrea, cine știe. Nu am luat în seamă la acea vreme articolul (n.r. din Vocea Rusiei), însă iată acum Băsescu vine și aruncă această informație”, a explicat Ponta.

Președintele Traian Băsescu a dat ultimatum ca prezidențiabilii să își completeze CV-ul, afirmând că există printre candidați un fost ofițer sub acoperire.

Premierul Victor Ponta a vorbit și despre dezvăluirea lui Robert Turcescu, afirmând că este doar un pion.

Ponta a afirmat că din moment ce jurnalistul Robert Turcescu își îndemna colegii să „se elibereze”, înseamnă că „mai sunt pe acolo” (n.r. ofițeri acoperiți)

„Tot acest puroi va iesi la suprafata si dupa alegeri”, a spus Ponta.

1 comentariu la “Ponta, scenariul care pune capăt poveștii despre ofițerul acoperit

  1. Pai VOCEA asta a RUSIEI are un corespondent aici in ROMANIA– e marele analist sub acoperire prieten cu cosmin gusa marele GEO–POLO– STRATEGUL vorbea cu spatele la MAREA NEAGRA cu raresel si bogdanel si trebuia desconspirat la sfarsitul sezonului estival . Cum sezonul -estival desigur nu s-a termnat si tovul e plecat putin—au incercat diversiunea cu turcescu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *