Skip to content
Politică

Ponta schimbă foaia: vrea anchetă la EURACTIV!

realitatea.net

Fostul premier al României, Victor Ponta, vrea o comisie parlamentară de anchetă în cazul Euractiv, referitor la ştirea potrivit căreia arme nucleare ale SUA vor  fi mutate în România, potrivit postului de televiziune Realitatea TV.

Anterior, săptămâna trecută, Ponta a anunţat pe pagina sa de Facebook că va solicita o anchetă în comisiile din Parlament cu privire la știrea despre mutarea armelor nucleare din Turcia în România, publicată de Euractiv.

Acesta preciza că vrea să ştie ca deputat si cetatean, ce au intreprins institutiile statului fata de „aceasta situatie extrem de periculoasa” pentru viata fiecarui roman – care ne transforma in tinta sau camp de manevra pentru Rusia.

 

Redăm, în continuare, postarea de pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta:

„Dl. Cristoiu se intreaba, pe buna dreptate, unde a disparut Dl. Iohannis – cred ca poate sa ii intrebe pe cei de la EURACTIV (care ma urmareau pe mine si familia mea prin toate vacantele)!

Dar ceva mult mai grav decat disparitia Dlui. Iohannis se intampla – nu mai aflam nimic despre Marea Operatiune de Dezinformare si afectare a sigurantei nationale lansata acum o saptamana de EURACTIV sub tema „mutatea armelor nucleare americane din Turcia in Romania”!
As vrea sa stiu, ca deputat si cetatean, ce au intreprins institutiile statului fata de aceasta situatie extrem de periculoasa pentru viata fiecarui roman – care ne transforma in tinta sau camp de manevra pentru Rusia! La o saptamana dupa lansarea acelei dezinformari lucrurile sunt extrem de clare:

1 – Singurii care au preluat cu „seriozitate” marea stire au fost cei de la siteuri si agentii de stiri din Rusia; http://m.sputniknews.com/…/us-nuclear-weapons-turke-romania… „, scrie Ponta, pe facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *