Skip to content
Video

Ponta scoate la lumină adevăratul scop al mitingului PSD EXCLUSIV

Ediția de miercuri a interviurilor video PSnews.ro l-a avut ca invitat pe fostul premier Victor Ponta, membru fondator al partidului Pro România.

În cadrul interviului, printre altele, ex-ministrul Victor Ponta a vorbit și despre mitingul organizat de PSD, sâmbătă, în Piața Victoriei.

Concret: deputatul a precizat că demostrația pregătită de social-democrați este menită ”să-i intimideze pe judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție ca să îl chite pe Dragnea”.

Este un miting care să-i intimideze pe judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție ca să îl chite pe Dragnea, că dacă nu-l achită, uite aia 100.000 de PSD-iști, nu știu, o să dea foc la Înalta Curte. Nu s-a mai întâmplat așa ceva, este un tip de… sunt alte societăți unde s-au întâmplat lucruri d-astea de la Mussolini încoace, să ameninți cu oameni în stradă. Marea diferență este că oamnei din stradă, o să îi vedeți sâmbătă, nu sunt deloc entuziaști. Nu credeți că moare cineva de iubire față de Dragnea, am văzut că are 5%, vin de nevoie”, a detaliat Victor Ponta.

Confruntat cu afirmația liderului PSD, Liviu Dragnea, potrivit căruia sunt așteptați sute de mii de oamni la mitingul organizat sâmbătă, fostul șef al executivului a replicat:

”Cine știe dacă vin 100.000 de oameni sua mai mulți, important este că nu vin de bunăvoie, toată lumea vine pe tabel. […] Merg în Piața Victoriei să strige ce? Jos Guvernul? Dacă strigă ”Jos Guvernul” merg și eu sâmbătă la protest, nu e nicio problemă. Vă dați seama, situația este absurdă, să folosești… de la comuniști încoace nimeni nu a mai folosit sute de mii de oameni ca decor…și Ceaușescu și-a convocat atunci pe 21 decembrie să arate că îl iubește poporul, dar nu venise nimeni de dragul lui, așa și Dragnea își comandă să le arate judecătorilor de la Înalta Curte ”ia aveți voi grijă că dacă îndrăzniți să dați ceva în dosarul acela, ia uite câți oameni am eu aici, i-am adus cu autocare, ce pe mineri”. Știți, ca Miron Cozma, când venea cu minerii să nu îl condamne judecătorii”, a conchis ex-ministrul.

Secvența este disponibilă mai jos de la momentul 10:47 până la momentul 13:13:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *