Skip to content
Politică

Ponta se răzbună pe cei care îl criticau pentru relaţia cu Turcia: Maidanezii care lătrau la TV şi în online…

Fostul prim-ministru Victor Ponta se răzbună pe cei care îl criticau pentru relaţia României cu Turcia, pe care acesta încerca să o consoldeze.

Într-un mesaj publicat, miercuri, pe Facebook, deputatul PSD a comentat în termeni elogioşi actuala vizită a preşedintelui Klaus Iohannis la Ankara.

„Apreciez și consider binevenită vizita oficială a Președintelui Iohannis la Ankara! Parteneriatul strategic între România și Turcia trebuie continuat și aprofundat indiferent de schimbările politice de la noi!

Turcia este cel mai important partener economic al României din afara UE. Este singurul partener militar semnificativ în Marea Neagră, partenerul obligatoriu al UE pentru criza din Siria și problema refugiaților și este singura țară care a avut curajul să îi dea o ripostă adevărată lui Putin și agresiunilor Rusiei!

(Vreau să mai constat cu bucurie că «maidanezii» care lătrau de zor pe la TV și în online contra vizitelor și relației pe care eu am promovat-o cu Turcia în 2012-2015 acum vor scheuna ceva despre «ce bine e că se află Iohannis la Ankara» – de data asta sunt de partea care trebuie a «ciolanului»!)” este mesajul lui Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *