Ponta se vede la Cotroceni. Când se va afla numele viitorului premier

Candidatul PSD la prezidențiale, premierul Victor Ponta, a declarat, joi seara, că numele viitorului premier al României, în cazul în care el va ajunge președinte, se va afla atunci când va fi sigur de faptul că va câștiga alegerile.

”După primul tur de scrutin, în momentul în care acest lucru, că voi fi președintele României, este confirmat. Ideea pe care eu am transmis colegilor mei de guvernare ca dacă începem să ne batem de acum cine e prim-ministru o sa ne trezim tot cu Basescu, mă rog, cu Iohannis, Udrea. Până la 22 decembrie ne vom gândi și vom vedea cine va fi premier”, a declarat Victor Ponta la Antena 3.

Întrebat cum va fi dacă va ajunge la Cotroceni, Ponta a afirmat că el va reprezenta cu cinste toți românii.

”Le-am spus colegilor din PSD că dacă ajung la Cotroceni nu vor exista întâniti Ponta-PSD la Cotroceni. Ne vom înlni cu toate partidele Politice în Parlament. Palatul Cotroceni este al tuturor românilor. Este un model bazat pe faptul că eu ca prim-ministru, ca parlamentar, ca cetățean, mi-am dorit, în primul rând, să mă reprezinte președintele cu cinste. Nu să țină cu unii, ci să țină cu toți cetățenii și să încerce să găsească soluții de ieșire din conflict”, a mai spus Ponta.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: