Skip to content
Politică

Ponta se zburlește la Dragnea în problema Tarom: Evident că a mințit!

iasitvlife.ro

Fostul premier Victor Ponta, într-o postare pe contul personal de Facebook, tranșează subiectul Tarom, despre care spune că se distruge ușor și că „ce se întâmplă la această companie, se întâmplă în toate companiile și domeniile din țara noastră”.

Mai precis, Victor Ponta vorbește „metodic” despre mai multe etape ce presupun activitatea liderului PSD Liviu Dragnea și cea a premierului Tudose privind Tarom. Astfel, Ponta consideră precizările făcute de Dragnea privind aeronave, avioane pe care le cataloghează drept „minciuni”, potrivit postării de pe Facebook 

Sa o luam metodic :
1. In campania electorala din 2016 Dragnea a venit si a promis in faimosul “Program de Guvernare” pentru Tarom niste investitii fabuloase:
Evident ca Dragnea a mintit / in loc de 30 de aeronave s-au cumparat 2 / in loc de 34 milioane dolari cat trebuia sa plateasca “Pegasus Airlines” din Turcia pentru cele 2 avioane noi am platit 51 . Si in loc de zboruri spre America si Asia ( cum au promis Dragnea si Cuc) Tarom a pierdut cursele spre Italia si Spania (unde locuiesc peste 3 milioane de romani)!„, a spus Victor Ponta.

Despre venirea în funcție a premierului Tudose, Victor Ponta spune că prin cedarea acestuia din urmă după o luptă grea, respectiv prin noul ministrul Stroe, „Taromul se întoarce sub controlul „Cartelului”-„profitabilă” nu pentru Statul Român, ci pentru oamenii lui „Daddy”.

„2. Dragnea minte oamenii cu lozinci despre “mandria nationala” / dupa ce ii manipuleaza pe “fraieri” cu Propaganda si jurnalistii prieteni (“motani jigariti” cum le spune Liviu in particular celor pe care ii plateste sa il laude) “Cartelul Dragnea – Stanescu – Cuc” numeste la conducerea Tarom un fost sef de la Compania Lignitului Oltenia iar in Consiliul de Administratie ziaristi si consilieri personali / dezastrul se adanceste 

3. Cand vine Tudose in functia de Premier reuseste sa ii schimbe pe Directorul General al Tarom si pe Ministrul Cuc ( dupa o lupta grea cu sustinatorul lor “Daddy” Dragnea) – dar in final cedeaza si prin noul ministru Stroe Taromul se intoarce sub controlul “Cartelului” – “profitabila” nu pentru Statul Roman ci pentru oamenii lui “Daddy”.

4. Incepand cu 2012 Tarom si-a redus in fiecare an pierderile ajungand in 2016 la sub 10 milioane de euro / dupa care in 2017 totul se distruge intr-un ritm fara precedent! Desi multi am atras atentia ca “Tarom nu este Teldrum” lucrurile merg din rau in mai rau!

5. Tarom are piloti si personal de bord de o calitate profesionala si umana mult mai buna decat celelalte companii care opereaza in Romania si 2017 este anul cu cea mai mare crestere a numarului de pasageri din Romania / cu toate astea la Tarom se recunosc pierderi in acest an de 200 milioane RON – oare ce va fi in 2018?
Eu imi fac datoria sa atrag atentia si sa propun solutii / Iohannis tace ( ca asa este “blatul” cu Dragnea) – PNL se smiorcaie – presa se lupta cu “Sistemul” pe care insa Dragnea si Toader il tin in continuare neatins/ si asa o sa ramanem fara TAROM!!! Asta nu mai e “ghinion” ci direct ticalosie”, a mai adăugat Victor Ponta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *