Skip to content
Politică

Ponta și-a ieșit din fire: Dragnea anunță în fiecare zi câte o gogoașă umflată!

ziaruldeinvestigatii.ro

Fostul premier al României, Victor Ponta, luni, pe pagina sa de Facebook, a comentat anunțul făcut de premierul Mihai Tudose referitor la sistemul de impozitare.

În acest context, Ponta susține că speră ca <<premierul Tudose sa „ingroape” si cealalta traznaie numita „impozitul pe gospodarie”>>. Mai mult, fostul premier critică dur relația pe care o are șeful social-democraților,Liviu Dragnea cu premierul României, care, potrivit acestuia ”face numai rău unei bune guvernări”.

”Ma bucur ca ratiunea a castigat si nu se schimba sistemul de impozitare – sper ca Premierul Tudose sa „ingroape” si cealalta traznaie numita „impozitul pe gospodarie”!!! Avem nevoie doar de stabilitate legislativa si de un ANAF nepolitizat care sa combata evaziunea fiscala.

Mai sper sa terminam cu acest sistem care face numai rau unei bune guvernari – Dragnea anunta in fiecare zi de la Partid cate o gogoasa umflata ca sa arate ca el e „Seful” si Premierul ( Grindeanu sau acum Tudose) transpira sa o respinga cat mai delicat ca sa nu se supere prea tare!

O guvernare eficienta se face doar cu autoritatea Prim Ministrului acceptata si respectata, cu masuri economico- fiscale stabile si predictibile si cu ministri pusi pe criterii de competenta ( nu de slugarnicie fata de „Seful Suprem” sau de apartennta la TelDrum sau CJ Teleorman)!”, scrie Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *