Skip to content
Politică

Ponta și Iohannis, luați în vizor de fostul șef al statului. Ce ar fi făcut Băsescu „dacă ar fi fost președintele ales pe 16 noiembrie”

Fostul președinte Traian Băsescu se află sâmbătă la  o întrunire a Partidului Mișcarea Populară, partidul său de suflet.

În acest context, Traian Băsescu nu a ratat ocazia de a-i ataca pe Victor Ponta și pe Klaus Iohannis, afirmând că nu poate trece cu vederea faptul că PSD și PNL, implicit premierul și președintele, nu și-au asumat „lovitura de stat din vara lui 2012”, punctând că de aceea îi recunoaște doar ca fiind „Alianța de la Grivco”, notează agerpres.

”Un lucru pe care eu nu pot să-l trec cu vederea în relația cu PSD-ul, implicit prim ministru, și președinte, respectiv PNL-ul, este faptul că niciodată niciunul nu a recunoscut eroarea loviturii de stat din vara anului 2012. Pentru mine ei rămân Alianța de la Grivco’, a afirmat Traian Băsescu.

Fostul șef al statului a precizat că dacă el ar fi fost„ președintele ales pe 16 noiembrie, Ponta nu făcea nici Revelionul ca prim ministru”.

”Dar până una-alta o pot face și dacă ați observat în ultima vreme că nu există opoziție o fac și eu pe opoziția, omul—orchestră. Și voi face o opoziție tot mai puternică pentru că USL-ul este o realitate. El există, înțelegerile funcționează și dacă observați se feresc tare mult să se deranjeze unii pe alții. Eu vă spun în modul cel mai cinstit: dacă eu aș fi fost președintele ales pe 16 noiembrie, Ponta nu făcea nici Revelionul ca prim ministru. Dar asta-i viața. Până la urmă președintele ales l-a consolidat atât de bine încât eu cred că o să-i pară rău cât de curând că a acceptat să funcționeze USL-ul’, a spus Băsescu.

 

3 comentarii la “Ponta și Iohannis, luați în vizor de fostul șef al statului. Ce ar fi făcut Băsescu „dacă ar fi fost președintele ales pe 16 noiembrie”

  1. Asta este bolnav de „presedentie”. Se crede si acum presedinte. L-a marcat rau faptul ca totul s-a terminat. Crede ca daca sta la Scrovistea mai este ceea ce nu a meritat sa fie. O sa se trezeasca el la realitate; sau poate il trezesc altii/altele…..

  2. Asta nu a facut nimic pentru tara sa in 10 ani,a umplut doar buzunarele familiei,ale amantei si a tuturor mafiotilor din jurul sau si acum ,mai are tupeul sa faca pe nebunul.Mars la puscarie,unde iti e locul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *