Skip to content
Politică

Ponta și ministrul ungar de Externe își aruncă săgeți otrăvite

Premierul Victor Ponta este criticat în termeni duri de către ministrul maghiar de externe care îl acuză de minciuni şi extremism.

„Minciuni sfruntate și o pozitie nedemnă pentru un lider politic al secolului 21”, a catalogat ministrul ungar de externe declaratiile premierului Ponta despre modul în care guvernul ungar trateaza chestiunea migrației.

Peter Szijjarto a comentat declaratiile lui Ponta conform cărora România se va purta omenește cu migranții, nu ca vecinii săi, care îi duc cu bâtele pe imigranți și îi numerotează. „O să-i tratăm ca pe nişte oameni, nu cum îi tratează vecinii noştri maghiari, cu bâta şi înseriaţi”, a declarat Victor Ponta luni, la Târgu Jiu.

Peter Szijjarto consideră că în mod evident criza politică internă și fragilitatea poziției lui Victor Ponta sunt motivele pentru care premierul român recurge la astfel de „declarații extremiste, mincinoase”.

Guvernul ungar respinge cu fermitate declarațiile lui Victor Ponta și cere primului ministru român să înceteze minciunile la adresa Ungariei, potrivit realitatea.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *