Skip to content
Politică

Ponta spune despre Iohannis că e „formă fără fond”

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Parlament, că afirmația făcută de Iohannis, potrivit căreia „niciunul dintre președinții României nu a încălcat Constituția” arată că el nu este decât o „marionetă” a lui Traian Băsescu.

„În ultima perioadă, Iohannis este doar o formă fără fond, o marionetă a președintelui. Traian Băsescu a încălcat Constituția de foarte multe ori, sunt abuzuri foarte grave, neconstituționale”, a afirmat Victor Ponta.

Victor Ponta a fost prezent astăzi în Parlament pentru ședința Camerei Deputaților în care s-a luat act de demisia lui Viorel Hrebenciuc. 

Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament încă de săptămâna trecută, pentru a se pune la dispoziţia justiţiei, însă demisia devine efectiva doar in momentul citirii ei în plen. În aceste condiţii nu mai e nevoie de niciun vot în Comsia juridică sau în plen legat de deputatul Hrebenciuc, spre deosebire de deputatul Ioan Adam, al cărui dosar rămâne încă în Parlament.

3 comentarii la “Ponta spune despre Iohannis că e „formă fără fond”

  1. domnule ponta nu va mai agitati atat ca nu e singurul care a incalcat constitutia sau care a facut abuzuri!! sunteti ultimul care poate sa vorbeasca despre astea!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *