Skip to content
Politică

Ponta, supărat-foc pe Cioloș. Scutul de la Deveselu, picătura ca a umplut paharul: Nu îl mai iert

" "

 

Fostul premier Victor Ponta a reacționat, joi, e pagina de Facebook, cu privire la faptul că nu a fost invitat la Deveselu, cu ocazia activării scutului antirachetă.

" "

Astfel, în mesajul transmis Ponta subliniază faptul că, având în vedere că guvernul tehnocrat nu are niciun aport la această realizare, ar fi fost normal ca numele celor care au contribuit la finalizarea proiectului de la Deveselu să apară pe lista invitaților, incluzând numele său.

Prin urmare, pentru această „gafă impardonabilă”, așteaptă ca actualul premier să îi prezinte scuzele cuvenite:

Este prima data cand nu e cazul sa il mai iert pe Dacian Ciolos, pentru ca in acest caz mitocania este prea evidenta ( si credeam ca nu il caracterizeaza)!
Avand in vedere faptul ca el personal si Guvernul sau nu au absolut niciun merit legat de proiectul de le Deveselu, dar si faptul ca aliatii NATO si cei americani stiu fff bine cu cine au luat decizii si cu cine au lucrat din 2011 pana acum, era absolut normal sa invite la momentul de inaugurare pe cei care chiar au o contributie la asta!!!
Si sper ca Dl Ciolos nu sufera de boala numita ” Iohannita” – adica sa iti asumi ce fac altii doar pt ca tu esti total incapabil sa faci ceva !
Daca pe Basescu, pe Gabi Oprea si pe mine nu ii da voie Iohannis sa ne invite ( dupa ce a fost prins ca a furat o casa nici eu nu vreau sa ma afisez cu el ca ma compromit) cel putin pe Mircea Dusa, Titus Corlaltean si Bogdan Aurescu era de bun simt sa ii vad la ceremonie!
Dacian, astept cu incredere ca pentru aceasta gafa total impardonabila sa iti prezinti scuzele cuvenite! Sa nu ma dezamagesti te rog!”, a scris Victor Ponta joi pe Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *