Skip to content
Politică

Ponta transmite că decizia de refacere a USL este foarte clară

Premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, la Suceava, că decizia de refacere a Uniunii Social Liberale  este „foarte clară”. El a subliniat că această decizie justifică și nominalizarea lui Călin Popescu Tăriceanu pentru funcția de premier al României.

„Decizia de refacere a USL și a principiilor sale care spuneau că un partid are președinte, un partid are primul-ministru este foarte clară, iar din acest motiv, pentru că liberalii în acest moment sunt reprezentați de către domnul Călin Popescu Tăriceanu, domnia sa va fi propunerea de prim-ministru”, a afirmat Victor Ponta.

Ponta consideră că numirea lui Tăriceanu în funcția de premier prezintă „un mare avantaj”, pentru că acesta a lucrat la programul USL.

”Domnul Călin Popescu Tăriceanu, care a lucrat la programul USL, este garanția pentru orice om rațional și, sigur, de bun simț, că primul-ministru care a introdus cota unică de 16%, domnul Tăriceanu, nu o să schimbe cota unică, cum spune propaganda domnului Băsescu și a domnului Iohannis”, a mai transmis  Ponta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *