Skip to content
Politică

Ponta tună şi fulgeră contra lui Iohannis, a „stăpânilor din afara ţării” şi a „cozilor de topor marca Macovei”

Fostul prim-ministru Victor Ponta tună şi fulgeră contra preşedintelui Klaus Iohannis, a „stăpânilor din afara ţării” şi a „cozilor de topor marca Macovei” (referindu-se la fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei).

Politicianul îi reproşează lui Iohannis momentul în care acesta, acuzat fiind de o persoană că a devenit sluga americanilor, i-a răspuns cetăţeanului că este mai bine decât să fie sluga ruşilor.

Ex-premierul a postat, miercuri, pe Facebook, linkul către o ştire de pe cursdeguvernare.ro ce remarcă o premieră economică: PIB-ul trimestrial al României a depășit pragul de 40 de miliarde de euro.

„Ma bucur ca Romania isi castiga in ultimii ani pozitia economica pt care are potential in cadrul Uniunii Europene!
Si evident ca in perioada urmatoare putem in continuare sa pastram trendul, mai repede si mai bine – daca lasam stabile masurile din Noul Cod Fiscal, continuam politica de crestere a veniturilor populatiei, stimulam in continuare investitiile care au sens si eficienta, si nu ne apucam iar sa vindem si sa distrugem tot ce mai avem companii romanesti doar ca sa dam satisfactie «stapanilor» vremelnici din afara tarii!!!

Nu pot insa sa nu intreb iar – ne comportam in Europa ca o tara medie, cu o populatie si putere economica si politica ?!? Raspunsul este categoric NU – si nu din vina altora , ci a cozilor de topor marca „Macovei” care mereu au tradat si vandut Romania altora pt functiile si beneficiile lor personale!

Cum sa fim respectati daca luam de la Bruxelles si Londra niste functionari marunti sa ii facem ministri / daca acceptam cu aplauze grotesti de fericire umilirile gen MCV si Schengen, daca mereu ne bucuram ca niste maimute cand primesc banane de scatoalcele pe care orice birocrat de mana a saptea ni le administreaza la cererea unor siteuri «deontologice» de pe la noi??? Cand cineva afirma ca e mandru ca e sluga la altii , nu la Rusia ?!?! Pai suntem tratati asa cum ne comportam si ne autopromovam !” este mesajul lui Victor Ponta.

2 comentarii la “Ponta tună şi fulgeră contra lui Iohannis, a „stăpânilor din afara ţării” şi a „cozilor de topor marca Macovei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *