Skip to content
Politică

Ponta, ultimul mesaj înainte de turul II

Prezidențiabilul PSD, Victor Ponta, a trasnmis pe pagina sa de facebook un ultim mesaj către electorat înainte de turul II al prezidențialelor. Actualul premier le transmite votanților că nu ar trebui să uite de ”toate relele și toate umilințele prin care au trecut în ultimii 10 ani”, sub conducerea lui Traian Băsescu, încercând astfel să atragă de partea sa acel electorat care, deși nu ar vota PSD, ar vota oricând împotriva actualului șef al statului.

”Dragii mei, va multumesc pentru implicarea voastra, pentru modul in care v-ati facut auziti in aceasta campanie, dar si pentru sprijinul pe care mi l-ati acordat aici, pe Facebook, dar si acolo, in offline, pe fiecare strada, in fiecare cartier, localitate si judet din Romania!

Acum este nevoie ca fiecare dintre voi sa mearga maine la vot si sa isi aleaga presedintele. Iesiti la vot si amintiti-va de toate relele si umilintele prin care ati trecut in ultimii 10 ani. Acei ani NU trebuie sa se mai repete pentru niciun cetatean roman! Iesiti la vot si tineti cont ca Romania are astazi sansa istorica de a merge inainte, pe un drum bun, serios si prosper.

Fiecare vot conteaza! Asigurati-va ca ii aveti alaturi pe prietenii vostri, pe membrii familiei: dati-le telefon, contactati-i pe Facebook si mergeti impreuna sa votati pentru o Romanie unita, pentru o Romanie puternica.

Doar prin votul nostru cat mai numeros vom produce schimbarea si dreptatea pana la capat! Asigurati-va ca victoria de maine va fi a noastra, a tuturor! Haideti cu totii la vot!”, a transmis Ponta pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *