Skip to content
Politică

Ponta, umor negru: îi proorocește lui Dragnea un sfârșit ca al lui Ceaușescu

evz.ro

Fostul prim-ministru Victor Ponta dă dovadă de umor negru: deputatul de Gorj îi proorocește actualului președinte al PSD, Liviu Dragnea, un sfârșit precum cel al al dictatorului Nicolae Ceaușescu.

S-a întâmplat marți după-amiază pe Facebook, unde Ponta a continuat să ia peste picior triumfalismul afișat de Dragnea în legătură cu aplicarea programului de guvernare și rezolvarea unor probleme sau a altora.

Redăm statusul postat de către Victor Ponta, care pornește de la elogiul rostit marți de Dragnea la adresa ministrului Agriculturii, Petre Daea („este un om care trăieşte în fiecare zi şi în fiecare noapte pentru fermierii români şi pentru agricultură”):

„Eu cred ca toti trebuie sa fim fericiti pentru ca Don Liviu Dragnea „traieste in fiecare zi si in fiecare noapte pentru romani” ( si daca traia doar ziua era bine – noaptea e bonus deja ???)!

Ne-am intors rapid si cu entuziasm la o caricaturizare groteasca a vremurilor dinainte de ’89! Ieri Liviu Dragnea a rezolvat problema TAROM ( care va fi mai tare decat Lufthansa si Air France in cateva luni – asa scria in „Programul de Guvernare” scris la tabla anul trecut – ca Tarom va avea pana in Septembrie 20 de aeronave noi )

– pe urma l-a invatat pe Tudose cum sa faca Bugetul pe 2018 sa moara de invidie si Merkel si Macron ( desi din 2016 am sarit de 3% deficit in 2017 vom intra oficial in procedura europeana de monitorizare )!

Azi a vizitat ogoarele patriei si a dat indicatii pretioase taranilor cum sa creasca rosiile si graul / a rezolvat rapid o disputa comerciala cu Egiptul si s-a incruntat la Banci de le-a cazut tuturor mustata de frica!

Maine Don Liviu se va implica plenar in rezolvarea conflictului din Orientul Apropiat, il va certa putin pe Trump ca nu stie sa faca si el un Fond Suveran de Dezvoltare dupa care va inspecta lucrarile la Canalul Turnu Magurele – Bucuresti – Marea Neagra ; urmeaza Linia de Metrou Alexandria – Saelele ca sa mearga suporterii la meciurile Echipei de Fotbal infiintata de insusi „Dom Presedinte” si finantata de CJ Teleorman si Teldrum!

Update – una de ultima ora – face Dragnea o societate de stat care sa se implice in export – import in tarile arabe !!!! Asa au facut Ceausescu si Securitatea ca sa faca rost de valuta si sa isi finanteze activitatile secrete din exterior!!! 

E clar – sa pregatim elicopterul pe acoperisul de la Camera Deputatilor???!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *