Skip to content
Politică

Ponta, un mare minus pentru PSD în viziunea lui Geoană

Senatorul Mircea Geoană, exclus de puțin timp din PSD, a vorbit, miercuri, despre situația din PSD. Acesta consideră că Victor Ponta nu  ar trebui să se agațe nici de funcția de premier nici de cea de lider al PSD, informează B1.

Astfel, senatorul este de părere că Victor Ponta reprezintă un mare minus pentru PSD.

”Ceea ce cred că este în acest moment o uriașă problemă și pentru țară și pentru PSD este această agățarea a lui Victor Ponta de funcția de prim-ministru și de cea de președinte de partid. Pentru că în clipa de față, fiecare zi care trece cu Victor Ponta înseamnă o zi de scufundare pentru Partidul Social Democrat”, a declarat senatorul.

Totodată, senatorul a comentat pe marginea excluderii sale din PSD, susținând că îi sunt necunoscute motivele care au dus la această decizie.

”Nu înțeleg nici astăzi motivele pentru excluderea mea. Nu este niciun fel de motiv, am fost ireproșabil în această campanie, m-am oferit să ajut. Nu am fost folosit pe cât m-am oferit eu să ajut în această campanie. Deci, zero motive autentice pentru un astfel de gest.”, a explicat Mircea Geoană.

De asemenea, Mircea Geoană a mai spus că majoritatea actuală poate oferi României un alt premier.

”În circumstanțele actuale, actuala majoritate, în frunte cu PSD-ul pot să dea României un guvern cu un alt premier.”, a adăugat fostul social-democrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *