Skip to content
Politică

Ponta, uscat la buzunar de instanță. Daune consistente către Isar

paginadepolitica.ro

Fostul prim-ministru Victor Ponta a fost uscat la buzunar de către instanță. Vedeți mai jos ce daune consistente trebuie să plătească deputatul PSD către Lucian Isar, soțul senatorului PNL Alina Gorghiu.

Judecătoria Sector 2 a stabilit joi că ex-premierul Victor Ponta trebuie să-i plătească fostului ministru delegat pentru Mediul de Afaceri Lucian Isar daune morale în cuantum de 20.000 de lei, însă decizia nu este definitivă, relatează Agerpres.

„Admite în parte acțiunea. Obligă pârâtul la 20.000 lei daune morale. Obligă pârâtul la 100 lei cheltuieli de judecată către reclamant. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Pronunțată în ședință publică, azi, 06.04.2017”, se arată în decizia instanței.

Amintim că Lucian Isar l-a dat în judecată pe Victor Ponta, după ce deputatul PSD a declarat că, în perioada în care era șeful Guvernului, a primit informări potrivit cărora Isar ar fi avut „o tentativă clară de corupție”, acesta cerând „avantaje personale de la un mare investitor american în schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important în România”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *