Skip to content
Politică

Pop, încă la butoane? Soția, angajată la ministerul Educației

mediafax.ro

Familia Pop prinde rădăcini la Ministerul Educației. Adriana Elena Pop, soția fostului ministru Liviu Pop, este consiliera secretarului de stat Ioan Groza.

Fostul ministru ”Genunche”, care s-a remarcat prin nenumărate gafe gramaticale, spune că soția sa a ajuns consilier după ce el și-a încheiat mandatul, anunță B1.ro. ”Nu pot îngrădi un secretar de stat sau un coleg de-al meu să ia consilier soția”, a declarat el.

De asemenea, Liviu Pop atrage atenția că doamna Pop nu și-a dorit niciodată funcții de conducere.

S-a angajat demult, din vară. Dar puteți remarca că nu și-a dorit niciodată nici funcția de director, nici de inspector, nici de metodist, deși cred că putea să obțină oricând. A preferat sa rămână doar la catedră”, a explicat el.

Întrebat ce anume o recomandă la funcția de consilier al secretarului de stat pe universitar, Pop declară: ”Este profesoară de franceză-engleză, are dublă specializare. Tocmai pentru că departamentul de relații internaționale a dlui Groza este în subordine, dânsul avea exact în zona aceasta nevoie de o persoană care știe și sistemul preuniversitar și vorbește și fluent două limbi străine”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *