Skip to content
Magazin

Popeye Marinarul va reveni în cinema la 90 de ani de la naştere

news.ro

Celebrul personaj Popeye Marinarul va fi eroul unui film de animaţie semnat de Genndy Tartakovsky, cunoscut pentru filme precum „Samurai Jack” şi „Hotel Transilvania”.

Popeye, marinarul amator de spanac, va reveni în cinematografe, la mai mult de 80 de ani de la versiunea din 1980 cu Robin Williams, potrivit Animation Magazine.

Celebrul personaj de bandă desenată, care a împlinit anul trecut 90 de ani, va fi eroul unui film de animaţie semnat de Genndy Tartakovsky, cel care se află în spatele „Samurai Jack”, „Războiul stelelor: Războiul clonelor” şi „Hotel Transilvania”.

Genndy Tartakovsky lucrează de mai mult timp la acest proiect, informează news.ro.

La începutul anilor 2010, el a început să realizeze o adaptare în 3D a aventurilor personajului şi chiar a dezvăluit un test de animaţie promiţător, dar proiectul a fost abandonat de Sony pentru „Emojimovie: Express Yourself”. Dar situaţia s-a schimbat: „Emojimovie: Express Yourself” nu a avut succesul aşteptat şi Genndy Tartakovsky şi-a putut îndeplini visul cu trilogia „Hotel Transilvania”. El a semnat anul trecut „Primal”, un serial de animaţie despre preistorie, realizat în Franţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *