Skip to content
Constanța Politică

Portretul lui Dragnea, înlocuit cu cel al Vioricăi Dăncilă, la PSD Constanţa: La Biserica Ortodoxă este Iisus Hristos, la noi, la PSD, Congresul a ales-o pe Viorica Dăncilă

news.ro
" "

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe, consideră că în fiecare sală de clasă ar trebui să fie portretul preşedintelui României, menţionând că acest lucru nu ţine de politică, ci este vorba de cultură instituţională. De asemenea, el crede că în fiecare instituţie publică din ţară trebuie să fie stema şi draptelul României.

Felix Stroe a organizat, vineri, o conferinţă de presă, iar cu acest prilej jurnaliştii au remarcat că pe perete a fost înlocuit tabloul cu Liviu Dragnea cu cel cu Viorica Dăncilă. Liderul PSD Constanţa susţine că la fiecare partid trebuie să fie portretul preşedintelui formaţiunii politice respective.

" "
" "

În fiecare sediu judeţean de partid, fie că este PNL, PSD, PMP este cultură instituţională să fie portretul preşedintelui. Noi ni l-am ales la Congres, e al nostru. La Biserica Ortodoxă este Iisus Hristos, la biserica musulmană este altcineva, la budişti e Buddha. La noi la PSD preşedintele ales de Congres este…a fost domnul Dragnea, a fost alt congres şi a ales pe doamna Viorica Dăncilă. (…) De ce este obedienţă? De ce este altceva? Statutul PSD este al nostru şi pentru noi este obligatoriu, preşedintele este ales de Congres şi trebuie să ştie fiecare membru de partid de la Partidul Social Democrat cine e preşedinte”, a explicat Felix Stroe, conform news.ro.

El a precizat că este vorba de cultură instituţională şi nu de obedienţă.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *