Portretul mitomanei Lasconi, Elena care se antrenează pentru Cotroceni cu securistul Băsescu

Elena Lasconi, sursa foto: Facebook

Din foarte multe puncte de vedere, acest profil al noii stele a politicii românești, Elena Lăsconi, poate să vi se pară prea… “de bine”, scrie jurnalistul Liviu Alexa pe strictsecret.com.

Acesta face o analiză a candidatei la președinție, în care vorbește despre ”Elena din Hațeg, o mincinoasă patentată, o ipocrită rafinată, un animal mai politic și mai cinic decât Băsescu”.

„Ca să va mai temperez impresiile, la îndemnul unor prieteni foarte buni și sinceri în evaluarea mea, am decis, după o lectură inițială, să îi mai adaug niște note critice, fiindcă sub nicio formă nu intenționez să o pup în cur pe șefa USR (partid pe care îl detest), după cum nu am pupat în cur alți politicieni de-a lungul a 26 de ani de jurnalism.

Consider însă că această analiză cu unele note binevoitoare era necesară, fiindcă Elena Valerica Lasconi este o făcătură politică de alt nivel decât am mai văzut până acum.

Avertismentul meu este să vă cântăriți bine opțiunile de vot în ceea ce o privește.

E drept, mâța blândă, zgârie rău, dar mâța securistoidă și schizoidă poate ținti direct la jugulară. Un alt avertisment al meu este că Statul Paralel se repliază, lucru despre care v-am atras atenția în ultima lună.

Nouă jucărie – Elena din Hațeg, o mincinoasă patentată, o ipocrită rafinată, un animal mai politic și mai cinic decât Băsescu, un experiment politic care va crea mari probleme obositilor de Ciucă și Ciolacu sau Geoană ori băiatului de galerie Simion”, notează jurnalistul.

Românii nu au experimentat niciodată la conducerea țării posibilitatea ca România să fie condusă de o femeie.

În ultimii 150 de ani, patria a fost condusă de bărbați bravi, lași, de bărbați curvari, de bărbați analfabeți sau bețivi și, mai de dată recentă, de bărbați nesimțiți și cinici așa cum a fost nenorocitul de Iohannis.

In 2013, 30 la suta din Romani ar fi votat o femeie, potrivit INSCOP.

In 2024, acelasi INSCOP ne arata ca romanii ar vota o femeie in proportie de aproape 80 la sută.

Exact dezamăgirea produsă de Iohannis face, din punctul meu de vedere, ca ușa din căpșorul românilor sa fie deschisă ideea unei femei pe post de președinte.

”Voi încerca sa creionez profilul Elenei Valerica Lasconi, cu mențiunea că nu am cunoscut-o niciodată; dar tot voi putea pune pe masă câteva perspective izvorâte din capacitatea mea de analiză și experiența de viață.

Departe de a-i admira partidul din care face parte, o să încep acest portret prin a vă spune că n-ați prea mai văzut în politica românească o femeie ca ea. Măcar și din punctul de vedere al zodiei, ar trebui să o privim cu atenție, căci Elena este oglinda perfectă a semnelor sale astrologice, doua la numar, caci se afla la granita dintre Berbec si Taur, fiind nascuta pe 20 aprilie.

Să nu credeți că duc în derizoriu discuția, abordând problema dintr-un punct de vedere atât de tabloid.

Elena Lasconi este născută pe 20 aprilie și, cel puțin din tot ce am putut noi să vedem despre ea, întruchipează perfect două linii caracteriale.

De la Berbeci a imprumutat multe: e o persoană spontană, adeseori impulsivă, autoritară și geloasă. Dar cea mai importanta caracteristica a Elenei Lasconi luata din zodia Berbecilor este capacitatea de a sti in ce batalii sa intre.

Chiar daca nascuta la inceputul zodiei Taur, Elena a primit ca nativ al acestei zodii esenta ei: e o persoană stăruitoare și constantă, dar si o persoană ghidată de emoții interioare.

Dacă vreți câteva exemple edificatoare pentru tot ce am spus, așezați în dreptul constanței cariera ei în media, ea lucrând timp de 25 de ani în trustul PRO TV, urcând toate treptele profesionale într-un grup de media care a pretins dintotdeauna ca are cele mai înalte standarde în meserie”, subliniază sursa citată.

Citește articolul integral AICI,

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: