Skip to content
Politică

Posibilul urmaş al lui Oprea la şefia UNPR. Valeriu Steriu: Este important să nu se simtă lipsa…

" "

Posibilul urmaş al lui Gabriel Oprea în funcţia de preşedinte al Uniunii Naţionale pentru Progresul României, senatorul UNPR Valeriu Steriu, vorbeşte despre priorităţile pe care le are partidul după demisia lui Oprea din fruntea formaţiunii politice.

Prezent, vineri după-amiază, în platoul Realitatea TV, Steriu (propunerea lui Oprea şefia UNPR) a declarat că funcţia de preşedinte al acestui partid implică o responsabilitate foarte mare, iar dacă el va obţine votul colegilor la alegerile interne, va accepta funcţia.

Întrebat dacă este pregătit pentru postul de preşedinte UNPR, Steriu a răspuns:

„Implică o responsabilitate foarte mare şi, aşa cum ne-a spus  domnul presedinte Oprea, UNPR are nevoie de o conducere stabilă, avem un preşedinte interimar si avem nevoie de prioritatea pentru care ne-am pregătit,  alegerile locale. Este importat sa nu se se simtă lipsa lui Gabriel Oprea. Am acceptat în urmă cu o lună rolul d coordonator de campanie electorală, dacă colegii îmi vor da susţinerea necesară, voi fi în măsură să accept funcţia alături de o echipă bine pregătită, avem 64 de parlamentari, acest partid este de 6 ani cel care a asigurat stabilitatea Romaniei”.

Amintim că Gabriel Oprea a demisionat joi de la conducerea UNPR şi a precizat, într-un comunicat de presă că partidul se află într-un moment dificil, iar demisia sa este importantă pentru viitorul UNPR.

„Consider că am obligația umană și colegială de a nu permite ca discuțiile ce vizează persoana mea să afecteze imaginea partidului”, a spus fostul vicepremier, acuzat de către DNA de infracțiuni de abuz în serviciu în două dosare penale.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *