Poşta Română anunţă că a început distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor

Sursă foto: Compania Naţională Poşta Română

Compania Naţională ,,Poşta Română” anunţă că a început, vineri dimineaţă, distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor către toţi beneficiarii din ţară. Compania precizează că, î cazul în care titularul deciziei nu este la domiciliu, documentul poate fi înmânat unui membru al familiei sau unei rude. Dacă nici aceştia nu sunt acasă, beneficiarul poate ridica ulterior documentul personal de la oficiul poştal la care este arondat.

”10.000 de poştaşi au plecat pe teren încă de la primele ore ale dimineţii pentru a înmâna documentele mult aşteptate beneficiarilor. În următoarele două săptămâni, factorii poştali vor distribui toate cele aproximativ 4,6 milioane de documente, cu o medie de 500.000 de plicuri înmânate zilnic. Poştaşii sunt liantul principal în acest proces, dovedind întotdeauna profesionalism în astfel de proiecte majore şi punând mai presus de toate grija faţă de clienţii noştri”, informează Poşta Română.

Compania Naţională „Poşta Română” afirmă că a luat toate măsurile necesare pentru ca deciziile de recalculare a pensiilor să ajungă la pensionari, conform angajamentului asumat faţă de beneficiarii săi.

”Vă reamintim că, în cazul în care titularul deciziei nu este la domiciliu în momentul vizitei factorului poştal, documentul poate fi înmânat unui membru al familiei sau unei rude. Dacă nici aceştia nu sunt acasă, beneficiarul poate ridica ulterior documentul personal de la oficiul poştal la care este arondat”, precizează compania.

Procesul de distribuire a deciziilor de recalculare a pensiilor se va încheia cel târziu la data de 30 august 2024.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: