Poşta Română anunţă că din 16 august începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor

Sursa foto: Facebook

Poşta Română anunţă că din 16 august începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor, precizând că este important ca beneficiarii să fie prezenţi la domiciliu, pentru a lise înmâna documentele.

”Începând cu data de 16 august, va începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor către toţi beneficiarii din ţară. Factorii poştali vor fi prezenţi pe teren a doua zi după sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. În cadrul acestui proces, poştaşii se vor prezenta la domiciliul fiecărui pensionar pentru a înmâna deciziile de recalculare a pensiilor în perioada 16 – 30.08.2024”, informează Compania Naţională ,,Poşta Română”.

Compania precizează că este important ca beneficiarii să fie prezenţi la domiciliu în perioada de distribuire, pentru a evita eventualele întârzieri.
Compania Naţională ,,Poşta Română” subliniază că îşi va îndeplini cu rigurozitate şi profesionalism toate obligaţiile prevăzute în Convenţia privind distribuirea deciziilor din sistemul public de pensii încheiată cu Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale prin Casa Naţională de Pensii Publice.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: