Skip to content
Puterea Știrilor Video

Poșta Română vrea să introducă conceptul de ”easy box”. Horia Grigorescu: Este una dintre prioritățile noastre

psnews.ro
" "

Directorul general al Poștei Române, Horia Grigorescu, a declarat la ”Puterea Știrilor” că intenționează rebranduirea oficiilor poștale, astfel încât ”experiența clientului să fie full service, într-un mediu modern, bine pus la punct”. De asemenea, managerul companiei a precizat că una dintre prioritățile sale este implementarea unui sistem de tip ”easy box”, folosit deja de magazinele online și firmele private de curierat.

”În această piață a serviciilor, vorbim de două modalități prin care operează aceste trimiteri poștale, prin puncte de deservire umană, adică aceste oficii poștale, sau prin puncte de acces fixe, acele cutii poștale în care se introduce scrisoarea, care sunt în continuare foarte numeroase. 

" "
" "

Uitându-mă pe o analiză privind această piață de specialitate, se observă că cea mai mare creștere la această oră este pe puncte de acces fixe, fără deservire umană. Dar nu e vorba de căsuțele poștale, ci pe aceste puncte automate unde poți pur și simplu să vii, să-ți ridici coletul după ce ai scanat un cod, cu o flexibilitate mult mai mare a timpului în care să te prezinți și să ridici coletul respectiv, indiferent de ora la care închide oficiul poștal sau ora la care termină programul un curier. De aceea o astfel de abordare este inclusiv una dintre prioritățile noastre”, a spus Horia Grigorescu la ”Puterea Știrilor”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *