Skip to content
Politică

Postacii USRPLUS au năvălit pe Violeta Alexandru. Șefa PNL București cerea zilele trecute remedierea situației de la Sectorul 1

Facebook/VioletaAlexandru

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Violeta Alexandru, președintele PNL București, le răspunde simpatizanților USRPLUS care au atacat-o după ce a comentat criza gunoiului din Sectorul 1. „O fi tensiunea mare, dar când se aruncă cu noroi, asigurați-vă că e cazul. Energia poate fi canalizată către soluții și treabă pentru România”, le transmite președintele PNL București.

„Îi salut pe colegii mei din USR – PLUS și pe simpatizanții acestora!

Am rezistat eu anul trecut – tot la fel, ca urmare a unei opinii exprimate – la violența de limbaj a lui Mircea Badea în ceea ce mă privea (și la instigarea la violență de limbaj ajunsă până la a mi se blestema copilul), astfel că voi lua ca atare și violența comentariilor de ieri, atunci când mi-am exprimat un simplu punct de vedere pe tema crizei gunoaielor din Sectorul 1. Nu aș fi crezut că voi ajunge să fac această comparație. Prea mult hate și lucruri de acum 12 ani cu care nu am nicio legătură, lucruri amestecate în comentarii, insinuări că nu aș vrea să se facă lumină doar pentru a se răcori oamenii după, probabil, multă dezamăgire.
Prin descărcarea urii în mediu virtual, ca reacție la orice formă de critică, nu facem decât să ne radicalizăm fără niciun beneficiu pentru soluțiile pe care oamenii le așteaptă de la noi. Nu sugerez, nici eu nici colegii mei, să se acopere nimic din ceea ce trebuie să fie rezolvat dar hai, totuși, să rezolvăm problemele, una câte una. Din ură nu are cum să se nască nici încredere nici soluții.

În loc să postez poze cu pisicuțe, cățeluși, câmp cu maci, când am ceva de spus, spun. Pentru că nu am câștigat de-a lungul vieții niciun salariu altfel decât prin muncă cinstită, așa că n-am să fiu lașă, ascunzându-mă de nici nu auziți de mine și trăgând sfori. Pentru că m-am obișnuit să îmi asum deciziile și opiniile; nu întâmplător m-am înscris în PNL. Pentru că nu tolerez șmechereala și agresivitatea de unde și percepția despre mine că sunt prea severă. Pentru că mă preocupă și mă străduiesc să găsesc soluții și pentru că nu am lucruri din spate care să mă facă să țin ochii în pământ. O fi tensiunea mare dar când se aruncă cu noroi, asigurați-vă că e cazul. Energia poate fi canalizată către soluții și treabă pentru România.

O spun direct – pot conta pe mine colegii din USR – PLUS. N-ar trebui să aibă emoții în ceea ce privește corectitudinea mea în luarea deciziilor sau respectul pentru munca în echipă. Suntem în aceeași echipă. Iar liberalii știu să răspundă cu argumente, când este de răspuns, știu să respecte, știu să construiască. Pentru că este de muncit serios și de construit în România.

Gândiți-vă mereu că alternativa pe care o au românii și bucureștenii, adică PSD, înseamnă păcăleală, promisiuni fără acoperire, inhibarea încrederii oamenilor în ei, dispreț pentru antreprenori, risipă de bani publici.
Așadar, când avem ceva de corectat, corectăm, fără orgolii și continuăm să facem treabă.
#respect
#maibinecivilizat
#cautsaprofesionalizezPNLBucuresti
#liberalii”, este mesajul postat de Violeta Alexandru.

Reacție tranșantă în scandalul gunoaielor de la Sectorul 1

Amintim că liderul PNL București a reacționat zilele trecute la scandalul generat de criza gunoaielor din Sectorul 1. ”Locuitorii sectorului 1 merită scuze pentru că stau de săptămâni bune cu munți de gunoaie în fața caselor și a blocurilor. Eu fac acest lucru. Îi respect. Nu am nicio atribuție administrativă la nivelul sectorului 1 dar nici nu pot spune că am fost indiferentă față de subiect în toată această perioadă. Gunoiul trebuie să fie ridicat! De la o zi la alta se agravează lucrurile”, spunea atunci Violeta Alexandru.

„Nu voi accepta nicio jignire ca urmare a acestei postări. Nici față de mine nici față de colegii mei din PNL Sector 1 (o echipă tânără) care au spus, într-o ploaie de jigniri, cam aceleași lucruri în toate întâlnirile avute. Noi suntem oameni … de echipă. Pot să înțeleg că se acumulează tensiune când vrei să se facă treabă repede dar experiența îmi arată că rezultatele se evaluează la un moment dat și atunci contează proba seriozității. Vreau să se facă treabă în Sectorul 1. Să vadă locuitorii schimbări în bine în sector.

Până atunci ies și vin spre noi șobolanii. Chiar nu vreau să ne intre în case.

Mai departe, chiar că avem de discutat, plecând chiar de la această situație, despre gestionarea unitară a serviciilor de utilitate publică în București. Indiferent de sectorul în care locuim sau muncim, trebuie să beneficiem de o calitate a serviciilor publice la un standard/cost comparabil. Pe mine nu mă interesează că se pierd funcții în discuțiile despre organizarea eficientă a managementului serviciilor din București. Mă interesează ca orașul să nu îi împartă pe cetățenii săi în 6 categorii. Suntem într-un singur oraș și accesul la serviciile de utilitate publică trebuie să aibă un standard unic și un management coordonat în toate sectoarele”, mai scria Violeta Alexandru pe o rețea socială.

Reacția liberalei nu a fost bine primită de cei de la USRPLUS, astfel că la scurt timp mai mulți simpatizanți ai formațiunii politice au început atacurile la adresa acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *