Skip to content
Societate

Postare pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu, asumată de cea care administrează contul: ”Eu am sunat la 112. Cris nu s-a sinucis”

Pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu, jurnalista găsită decedată duminică seară, a apărut o nouă postare semnată de o anume „Diana Maria”, care susține că ea administrează contul și ea este vecina care a apelat 112. Ea a precizat că a intrat în panică pentru că toate mijloacele de comunicare erau închise, or un telefon care să nu meargă era o adevărată dramă pentru jurnalistă.

Femeia a insistat că nu va apărea public și că nu va face bani de pe urmele Cristinei Țopescu. A mai precizat, totodată, că jurnalista NU s-a sinucis, informează b1.ro.

Mesajul integral, postat pe Facebook:

„Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Țopescu, în urma cu câțiva ani.
Cristina care imi este prietena și vecină. Eu am sunat la 112.
Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene!
În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!
Vă mulțumesc anticipat.

Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. In plus, așa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune și sa povestim.
Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă. Așa e Cris.

Fiți DECENȚI!
Nu ați cunoscut-o!
Am refuzat să furnizez informații hienelor cand m-am dus să îi pun o lumânare, pentru ca nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină!
Nu voi apărea in public, nu voi face bani de pe urma Cristinei!

Totul va fi public. DECENT.
Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis.
A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *