Skip to content
Politică

Postul B1TV reacționează în cazul lui Turcescu

În urma dezvăluirilor făcute de Robert Turcescu, în cadrul emisiunii „Actualitatea românească” difuzată duminică seara, postul B1 TV face câteva precizări.

„Am luat cunoştinţă, odată cu telespectatorii noştri, de mărturisirea facuta de Robert Turcescu privind activitatea sa ca ofiţer sub acoperire. Nu este menirea postului nostru de a analiza veridicitatea documentelor prezentate, drept pentru care rămâne mărturisirea lui Robert Turcescu până la proba contrarie. 

În acest sens, în mod evident, activitatea sa de ofiţer sub acoperire este incompatibilă cu cea de jurnalist. Dacă informaţiile prezentate se confirmă, Robert Turcescu se află în situaţia de a nu fi respectat prevederile Codului deontologic al jurnaliştilor, postură care este inacceptabilă din punctul nostru de vedere. 

Aşa cum a anunţat Robert Turcescu personal, colaborarea cu postul nostru de televiziune a încetat. Este opţiunea sa, aşa cum şi subiectele jurnalistice din cadrul emisiunii realizate la B1 TV au fost tot alegerea lui Robert Turcescu”; se arată în comunicat postului de televiziune.

 

1 comentariu la “Postul B1TV reacționează în cazul lui Turcescu

  1. Te apuca rasul :)) Cica „Nu este menirea postului nostru de a analiza veridicitatea documentelor prezentate, drept pentru care rămâne mărturisirea lui Robert Turcescu până la proba contrarie. ” de parca nici nu ar fi jurnalisti ei, care investigau cu ICA si Voiculescu tot ce misca … La Turcescu, nu mai e menirea lor, inceteaza sa mai fie ziaristi, sunt doar spectatori :)) Asta e Basescu 1 TV 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *